fbpx

GI Chef Sıkça Sorulan Sorular

GI Chef Sıkça Sorulan Sorular

Meyve ve Sebze Suları: Dişinizin ısırabildiği tüm sebze ve meyvelerin suyunu sıkar.

Çok Lifli Sebze Suları: Buğday çimi suyu, kereviz sapı ve taze kekik suyu gibi.

Baharat Öğütme: Kuru baharatların toz haline getirilmesi. Acı biber, nane, keten tohumu gibi.

Kıyma: Balık köftesi gibi.

Ezme: Humus, fındık ezmesi, fıstık ezmesi gibi.

Dondurma: Meyveleri dondurarak hazırlanan ev yapımı dondurma.

Makarna, Noodle, Erişte: Opsiyonel alınan başlıklar ile ev yapımı ürünler hazırlayabilirsiniz.

GI Chef’de meyve ve sebze suyu hazırlamak için “Meyve ve Sebze Suyu Aparatı” ve gıda hazırlamak için de “Gıda Hazırlama Aparatı” mevcuttur.

GI Chef modelini 30 dk. aralıksız olarak kullanabilirsiniz. Her 500ml.’de bir ürünü yıkayıp tekrar kullanabilirsiniz. 30 dakika sonunda sıkma işlemine devam etmek için cihazı minimum 5 dakika dinlendirmelisiniz.

GI Chef ile bir seferde 500ml. Sebze ve meyve suyu elde edebilirsiniz.

GI Chef 16,1cm genişlik, 31,2cm derinlik ve 36,7cm yüksekliğe sahiptir. Ürün ağırlığı ise 4,7kg’dir.

Sıkma işlemi bittikten sonra hazne içindeki parçaları çıkartıp elde yıkama işlemini yapın. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir. GI Chef sadece 120sn.’de temizlenir.

Cihazı doğru olarak monte ettiğinizden emin olun. Cihaz kontrolünüzden sonra hala çalışmıyorsa müşteri ilişkileri yetkilisini arayın.

GI Chef sadece 120 sn. ’de temizlenir.

GI Chef ürününde mat siyah ve metalik gri olmak üzere iki renk alternatifi vardır.

GI Chef teknolojisi 2018’de geliştirilmiştir. Üretim günümüzde de devam etmektedir.

Kutudan motor, ana gövde, ana gövde başlığı, yan vida, itici, gıda hazırlama aparatı, meyve sebze suyu sıkma aparatı, meyve sebze suyu kabı, posa kabı, temizleme fırçası, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi çıkmaktadır.

GI Chef ürünü 10 yıl motor, 2 yıl yedek parça garantilidir.

Teknolojisi 2018 yılında geliştirilen GI Chef modeli daha çok gıda hazırlamada kullanılmaktadır. En önemli özelliği buğday çimi sıkmasıdır. Aynı zamanda baharat öğütme, kıyma, ezme, humus, fındık ve fıstık ezmesi hazırlama, dondurma ve opsiyonel başlıkları sayesinde de renkli makarnalar, noodle ve erişte gibi besinleri hazırlamasıdır.