Teknoloji

Sebze&Meyve Suyu Bilimi Hurom’un Slow Squeeze Teknolojisi, taze meyve ve sebzeleri yüksek basınçta yavaşça sıkar. Bu gelişmiş sıkma tekniği, yüksek kaliteli meyve suları üretmek için sıkma, filtreleme ve karıştırma teknolojileri kombinasyonunu bir arada kullanır. Hurom yavaş sıkacakları , taze meyve ve sebzelerin besin değerlerini , lezzet ve aromalarını korumak , oksidasyonu en aza indirmek ve standart meyve sıkacaklarının motorunun ürettiği ısı ile oluşan besin kaybını ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

Performans

Yavaş Sıkımın Farkı Geleneksel sıkıcılarda kullanılan sistem seri bıçaklamadır (ortalama 1500 dev/dk) ve sıkma esnasında oluşan ısı, meyve veya sebzenin yapısını, tadını, kokusunu ve en önemlisi besin değerlerinin neredeyse tamamını yok eder. Hurom geleneksel sıkıcıların aksine, patentli akıllı vida teknolojisi ile çok yavaş dönerek (43 RPM ) insan çiğnemesini taklit eder. Meyve ve sebzelerin doğal rengini, kokusunu ve besin değerlerini korur.

Resimde de gördüğünüz gibi bıçaklı sıkıcılarla sıkılan sebze ve meyvelerin hücre duvarları parçalanır ve hemen okside olurlar. Dolayısıyla çok kısa süre sonra ayrışma oluşur ve meyve ve sebzeyi yediğimizde aldığınız lezzetli tat ve güzel koku yok olur.
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

Ödüller

Uluslararası Ödüller ve Sertifikalar İleri teknoloji yavaş sebze - meyve suyu sıkacakları üretimimiz; Red Dot Dizayn Ödülü , iF Ürün Tasarımı Ödülü , Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri (IDEA) , Uluslararası Buluş Ödülleri dahil olmak üzere birçok önemli tasarım ve başarı ödülüne layık görülmüştür. Patentli Yavaş Sıkma Teknolojimiz, teknik yeteneklerimizi kanıtlayan 100'ün üzerinde kurum tarafından onaylanmıştır. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

Kolay Kullanım

Sağlıklı meyve-sebze suyuna ulaşmanın en kolay yolu. En iyi ve en sağlıklı meyve suyunu ; aynı zamanda en kolay üretebilmeniz için çalışıyoruz. Hurom u kullanırken sökme / takma ve yıkama şaşırtıcı derecede kolaydır. DAHA FAZLA BİLGİ EDİN
0
0

Yeni Adres Ekle