Sık Sorulan Sorular

    Nasıl Kullanılır?

    Hurom'un ince delikli ve kalın delikli (smoothie) iki adet süzgeci vardır.
    Eğer pürüzsüz bir içecek yapmak istiyorsanız ince delikli süzgeci kullanmanızı öneririz.
    Daha yoğun ve kıvamlı bir karışım yapmak istiyorsanız kalın delikli süzgeci kullanabilirsiniz.

    Kivi, çilek, avokado ve muz gibi meyvelerin kalın süzgeç ile sıkılmasını ve sıkma esnasında kapalı konumda kullanmanızı öneririz.
    Kontrol kolu, ince delikli süzgeç kullanılırken yarı açık konumda, kalın delikli süzgeç kullanılırken ise kapalı halde kullanılması önerilir.
    Genel olarak malzemelerinizi besleme borusu ağzından sığabilecek şekilde hazırlayın. Havuç, pancar gibi çok sert sebze ve meyveleri parmağınız kalınlığında doğrayın.
    Brokoli, maydanoz, pazı gibi sebzeleri kesmeden saplarından besleme borusuna doğru gönderin. Ananasın ortasını ayırın, ya da asidik olduğu için elma çekirdeklerini çıkarın.
    Malzemelerinizi tek tek besleme borusuna atın.
    İticiyi ile malzemelerinize yoğun baskı uygulamayın.
    (buna ihtiyaç duyuyorsanız malzemelerinizi gerekli boyutlara getirmemiş ya da fazla malzeme girişi yapmış olabilirsiniz.
    Unutmayın Hurom geleneksel bir sıkıcı değil ve sizin etkinizle performansı artamaz. Merak etmeyin çok hızlı sürede meyve sebze suyunuzu elde edebileceksiniz.
    (Ortalama 120sn içinde 1lt )
    0
    0

    Yeni Adres Ekle